Getuigenissen

Lees wat onze klanten over ons zeggen

Verleden vrijdag installeerde uw team de zonneluifel aan ons appartement in De Haan.
Wij houden eraan u te melden dat wij bijzonder tevreden zijn met het systeem en de gekozen kleur van het scherm.
Maar bovenal zijn wij opgetogen over de prestaties van uw team. Uw mensen waren stipt, attent en nauwkeurig. Met bekwame zorgvuldigheid werden de werken snel en netjes afgewerkt.
Het resultaat was volledig volgens de verwachtingen.
Alles top.
Oprechte dank.
Ferdi & Veronique Renier-Verhulst20/06/22
Bedankt voor de vlotte en correcte plaatsing van de Velux dakramen. Dat verdient een pluim!
Vic Puype17/12/22
Top kerel jouw zoon! Bedankt voor de super service. Zeker tot een volgende keer!
Danaco BVBA11/11/22
Bedankt om ons zo vlug te depanneren. Topservice!
Ann Longueville06/07/22
Uw zoon is hier deze voormiddag langsgeweest. Alles is dik in orde. Hij heeft dat heel goed gedaan! Topkerel!
Linda malysse11/05/22
Sinds vorig jaar oktober staat er hier een veranda van jullie. Ik ben er super content van. Wou jullie hiervoor nog eens bedanken.
Katrien Dejonckheere16/03/22
This product is really awesome!
Vincent Hancart03/03/22
Het is af. Wij vinden het heel geslaagd. We appreciëren ook de stielmankennis van jullie zonen en hun team
Geert Candeel03/09/21
Groeten van een tevreden klant!
Geert Maes27/09/21
Bedankt voor de goede service!
Stefaan Bastiaens16/12/21
We zijn tot nu toe heel tevreden over jullie service! Chapeau voor jullie mannen. In zo een bar weer altijd maar verder werken. Het resultaat is mooi. De buren zijn vol lof.
Els Morlion19/03/21
Van harte bedankt om de mooie realisatie veranda te komen plaatsen bij ons. Ik wil zeker ook nog een hartelijke dank geven voor de plaatsers die zijn geweest, voor hun goede prestatie en zeker ook voor hun vriendelijkheid.
Mieke Braet24/03/21
We gaan de panelen behouden zoals ze zijn en eerst de binnenkant afwerken. We zien later nog wel. Bedankt voor de vlotte en degelijke afwerking, een tevreden klant.
Philippe van Ruyskensvelde01/05/21
We willen jullie nog speciaal feliciteren voor het prachtig resultaat. Een welverdiende pluim voor jullie vakbekwaam team
Willy Duymelinck
Ik ben super tevreden van Veranda Comfort in Aartrijke. Kwaliteit is absoluut top. Zij fabriceren ook zelf hun eigen constructies (wat een groot voordeel is in prijs). Zij voeren ALLE werken uit, van uitgraven, tot opbouw, loodgieterij, elektriciteit, plakwerk, enz. tot in de details afgewerkt... en dat voor een schappelijke prijs. Super goed opgeleverd, en vooral binnen de afgesproken tijd/planning. Als ik één referentie moet geven, dan is het Varanda Comfort Aartrijke.
Franky Batsleer
Heel tevreden over de plaatsing van onze zonwering. Afspraken werden mooi nagekomen en de mannen ter plaatse leverden uitstekend werk.
Niek Lingier
Heb in de laatste 5 jaar verschillende veranda 's en ramen laten plaatsen door VERANDACOMFORT Torhout , steeds een heel leuke manier van samenwerken , alles wordt uitgevoerd volgens afspraak en correcte afwerking , indien toch een probleempje zich aandient wordt onmiddellijk alles in het werk gesteld om alles correct op te lossen, heel vriendelijke en vlotte bediening , niks dan lof voor deze firma !
Martine Vandoolaeghe
Correcte afspraken. Vlekkeloze service ! Perfecte afwerking !
Manu Demuynck
Bedankt voor de realisatie van de prachtige leefveranda! Het team dat de veranda kwam zetten was zeer professioneel en de werkzaamheden gingen vlot vooruit. Binnenkort terug in zee met dit bedrijf voor een van mijn volgende projecten.
Peter Vancouillie
We kregen een overduidelijke offerte met een foto realistische tekening. Hierdoor kregen we een totaal andere kijk op onze verandabouw en hadden nooit gedacht dat dit klein flexibel bedrijf dergelijk mooie realisaties kon bouwen. daarenboven bleek de prijs stukken voordeliger dan bij de grote verandafabrikanten.
familie Rotsaert
Zaterdag heeft Verandacomfort op onze veranda nieuwe luifels geplaatst ter vervanging van de vorige waaraan gebreken waren vastgesteld. Langs deze weg wille we jullie dan ook bedank voor de tussenkomst bij Harol. Tevens wil ik jullie vakbekwaam personeel bedanken voor de degelijke uitvoering van de werken. Verandacomfort is gekend voor kwaliteit bij de uitvoering en jullie hebben dit bij ons ook bewezen. Klantgerichtheid en degelijke afspraken is ook een sterk punt binnen jullie firma.
Gentiel & Anne-Mie Dierickx
Mijn veranda is prima, recentelijk hebt u bij ons een tweede project gerealiseerd tot onze grote tevredenheid. Bedankt voor het geleverde werk!
Pol Ameye
De werken voor carport zijn prima verlopen; goede service, goede medewerkers.
Guy Rabaut
Zoals gewoonlijk niets op aan te merken. De werkmannen waren perfect: net, correct, beleefd. Meer kan je van een firma niet verwachten. 5 minuten spreken in het begin; en voor de rest verliep alles zoals het moet, zeker een aanbeveling. Het ziet er echt mooi uit. Dikke pluim voor die mannen.
Brigitte Denys
Ik wil jullie bedanken voor de vlugge en zeer goede uitvoering van het demonteren en opnieuw monteren van de windschermen. Felicitaties voor het zeer goede werk van uw medewerker.
Jean Vinoelst
Ik wens u te melden dat we zeer tevreden zijn met onze nieuwe veranda. Zowel de installateurs alsook de vloerder hebben prima werk geleverd, hartelijk dank hiervoor.
Brigitte Rammant
We willen u bedanken voor de meer dan perfecte service die jij en jouw team ons hebben geboden tijdens de opbouw. De kwaliteit van de veranda is ook boven verwachting!
Christiaan Maertens
Hartelijk bedankt voor het vernieuwen van stuk veranda en dak. We zijn zeer tevreden met het geleverde werk. Zijn vriendelijke mensen om mee samen te werken. Dit mag ook eens gezegd worden.
Johan Beernaert
Nogmaals dank voor de uitstekende opvolging van de werken - het eindresultaat mag gezien worden!
Wim DavidSilverjet
Ik wil uw ploeg feliciteren met de mooie fijne afwerken. Echt een reden om reclame te maken voor uw bedrijf!
Patrick Deprez
Correcte afspraken. Goede afwerking. Geen klachten...
Kurt Van Varenbergh
eye

Bekijk onze realisaties

U kunt een overzicht van al onze vorige realisaties bekijken

euro

Offerte aanvraag

Wilt u een prijsraming voor uw werken, neem dan via het offerte formulier contact op en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op met u!

comment

Contacteer ons

Hebt u nog andere vragen? Neem dan gerust contact op via het contactformulier

We zoeken talent voor de productie en plaatsen van onze veranda's!

Mail marc@verandacomfort.be of bel +32 (50) 23 10 20