Vouwdeuren Aporta

Vouwdeuren: kleuren, types en opties

Aporta ontwerpt moderne vouwdeuren die hun plaats hebben in werkelijk elk interieur: klassiek, modern, kleurrijk, … wat je maar wilt!

Aporta maakt hun vouwdeuren 100% op maat. Ze zijn eenvoudig te monteren, gemakkelijk in gebruik en onderhoudsvrij. Ze zijn duurzaam, want ze zijn gemaakt van kwalitatieve materialen. De vouwdeuren van Aporta worden met de hand gemaakt, per stap van 1 millimeter.

Dankzij het uitgebreid aanbod aan kleuren kan u uw vouwdeur geheel naar uw eigen smaak vormen.

TIP: Vraag bij ons naar het stalenboek en bekijk het kleur in levenden lijve

Types vouwdeuren

Hoe ben jij het meest comfortabel in huis?

Kies aan de hand van onze types hoe jouw deur best past in jouw interieur.

Type 1 Wanneer je met je gezicht voor de deuropening staat wordt de vouwdeur aan de linkerzijde van de opening vast gemaakt en schuif je de deur naar rechts om te sluiten.

Type 2 Wanneer je met je gezicht voor de deuropening staat wordt de vouwdeur aan de rechterzijde van de opening vast gemaakt en schuif je de deur naar links om te sluiten.

Type 3 Er worden twee vouwdeuren aangebracht in de opening. Zowel links als rechts. Je schuift de twee helften naar elkaar toe om de deuren te sluiten.

Type 4 De vouwdeur wordt noch links, noch rechts vastgemaakt aan de zijkanten van de opening. De deur kan vrij bewegen binnen de opening. Je kan de deur zowel links als rechts de opening laten maken.

Noot: Bij type 1 en 2 is het vooral belangrijk om één duidelijk standpunt aan te nemen ten opzichte van de deur. Als je namelijk de deur eenmaal zet, zie je van de ene kant type 1 en van de andere type 2.

Aporta is al meer dan 30 jaar trendsetter en marktleider in België voor vouwdeuren.

Van het eigen ontwerp van de constructie aan de binnenkant tot de gedetailleerde afwerking aan de buitenkant.

Al 30 jaar is Aporta gedreven om vouwdeuren in al zijn functionaliteit de juiste look en feel te geven. Een Aporta vouwdeur is het resultaat van een mooi staaltje vakmanschap. Belgisch bovendien, want ze produceren hun vouwdeuren volledig zelf in hun atelier in Izegem, West-Vlaanderen.

We zoeken talent voor de productie en plaatsen van onze veranda's!

Mail marc@verandacomfort.be of bel +32 (50) 23 10 20