Binnen zonwering

Brengt je huis een extra klasse!

Als veranda- & raamconstructeur verzorgen wij ook alle binnen zonweringen voor uw ramen & veranda

Zowel decoratieve, structurele en functionele schaduwmakerij behoren tot onze creaties

 

Combinatie van functionaliteit, esthetiek & kwaliteit

De op maat gemaakte verticale lamellen of reepgordijnen van Louverdrape® combineren feilloos functionaliteit, esthetiek en kwaliteit. Ons aanbod bevat ook verticale lamellen die bewerkt worden met een antibacteriële behandeling.

Lamellen hebben bij vele interieurinrichters hun strepen al ruimschoots verdiend. Met verticale lamellen op maat als binnenzonwering kan u net die sfeer creëren waar u naar verlangt. U hebt de keuze uit diverse materialen, kleuren en motieven. Ga voor kunststoflamellen, textiellamellen, aluminium lamellen of combi-lamellen. Ideaal voor een persoonlijke toets aan uw interieur.

Voordelen

Verticale lamellen zijn de ideale binnenzonwering voor uw woning of kantoor. Ontdek hieronder de voordelen.

Functioneel

Verticale lamellen zijn de perfecte zonwering. Afhankelijk van kleur en uitvoering reflecteren ze liefst 80 % van de zon en warmte. Ze houden de koude én ongewenste blikken buiten. Bovendien kunt u met verticale lamellen zelf regelen hoeveel zonlicht u binnen laat.

Esthetisch

Lamellen zijn ook gewoon mooi. Door de speling met licht en de strakke vormen passen ze in elk interieur.

Bent u uitgekeken op de kleur van uw verticale lamellen? Dan kiest u toch gewoon een nieuw kleurtje of motief. Lamellen vervangen, en klaar! Het railsysteem kunt u gewoon opnieuw gebruiken.

Maatwerk

We verzorgen zelf het hele productieproces van de verticale lamellen. Dit betekent dat u uw lamellen in het materiaal, de kleur en het motief dat u wenst bij ons kan bestellen.

Uw keuze gemaakt? U kunt uw verticale lamellen op maat manueel of elektrisch bedienen. Kiest u voor een manuele bediening, dan kan u uw binnenzonwering met een koord regelen. Wilt u nog meer gemak? Met een simpele druk op de knop van de schakelaar of afstandsbediening brengt u in een mum van tijd de gewenste sfeer in uw woning.

De lamellen van Louverdrape® passen bovendien bij alle ramen. Rondboograam, trapeziumraam, of een simpel rechthoekig raam, onze op maat gemaakte lamellen doen altijd dienst.

Lichtintensiteit

Met onze verticale lamellen kunt u de lichtintensiteit zelf eenvoudig regelen. Zelfs de openingsfactor van de lamellen kunt u kiezen. Wilt u vooral warmte en licht in uw woning, kies dan voor een open en licht weefsel. Wilt u eerder te fel zonlicht buiten houden? Dan zijn er onze verticale lamellen in een dikkere stof of met een gesloten structuur.

Bekijk onze realisaties

U kunt een overzicht van al onze vorige realisaties bekijken

Offerte aanvraag

Wilt u een prijsraming voor uw werken, neem dan via het offerte formulier contact op en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op met u!

Contacteer ons

Hebt u nog andere vragen? Neem dan gerust contact op via het contactformulier

We zoeken talent voor de productie en plaatsen van onze veranda's!

Mail marc@verandacomfort.be of bel +32 (50) 23 10 20