Binnen zonwering

Brengt je huis een extra klasse!

Als veranda- & raamconstructeur verzorgen wij ook alle binnen zonweringen voor uw ramen & veranda

Zowel decoratieve, structurele en functionele schaduwmakerij behoren tot onze creaties

 

Combinatie van functionaliteit, esthetiek & kwaliteit

De op maat gemaakte verticale lamellen of reepgordijnen van Louverdrape® combineren feilloos functionaliteit, esthetiek en kwaliteit. Ons aanbod bevat ook verticale lamellen die bewerkt worden met een antibacteriële behandeling.

Lamellen hebben bij vele interieurinrichters hun strepen al ruimschoots verdiend. Met verticale lamellen op maat als binnenzonwering kan u net die sfeer creëren waar u naar verlangt. U hebt de keuze uit diverse materialen, kleuren en motieven. Ga voor kunststoflamellen, textiellamellen, aluminium lamellen of combi-lamellen. Ideaal voor een persoonlijke toets aan uw interieur.

Voordelen

Verticale lamellen zijn de ideale binnenzonwering voor uw woning of kantoor. Ontdek hieronder de voordelen.

Functioneel

Verticale lamellen zijn de perfecte zonwering. Afhankelijk van kleur en uitvoering reflecteren ze liefst 80 % van de zon en warmte. Ze houden de koude én ongewenste blikken buiten. Bovendien kunt u met verticale lamellen zelf regelen hoeveel zonlicht u binnen laat.

Esthetisch

Lamellen zijn ook gewoon mooi. Door de speling met licht en de strakke vormen passen ze in elk interieur.

Bent u uitgekeken op de kleur van uw verticale lamellen? Dan kiest u toch gewoon een nieuw kleurtje of motief. Lamellen vervangen, en klaar! Het railsysteem kunt u gewoon opnieuw gebruiken.

Maatwerk

We verzorgen zelf het hele productieproces van de verticale lamellen. Dit betekent dat u uw lamellen in het materiaal, de kleur en het motief dat u wenst bij ons kan bestellen.

Uw keuze gemaakt? U kunt uw verticale lamellen op maat manueel of elektrisch bedienen. Kiest u voor een manuele bediening, dan kan u uw binnenzonwering met een koord regelen. Wilt u nog meer gemak? Met een simpele druk op de knop van de schakelaar of afstandsbediening brengt u in een mum van tijd de gewenste sfeer in uw woning.

De lamellen van Louverdrape® passen bovendien bij alle ramen. Rondboograam, trapeziumraam, of een simpel rechthoekig raam, onze op maat gemaakte lamellen doen altijd dienst.

Lichtintensiteit

Met onze verticale lamellen kunt u de lichtintensiteit zelf eenvoudig regelen. Zelfs de openingsfactor van de lamellen kunt u kiezen. Wilt u vooral warmte en licht in uw woning, kies dan voor een open en licht weefsel. Wilt u eerder te fel zonlicht buiten houden? Dan zijn er onze verticale lamellen in een dikkere stof of met een gesloten structuur.

Horizontale lamellen

Horizontale lamellen staan voor pure romantiek. Deze lamellen zijn beschikbaar in verschillende breedtes, kleuren en uitvoeringen. Ze passen bij elke stijl, of u nu gaat voor modern of traditioneel.

SFEER CREËREN MET HORIZONTALE LAMELLEN

Horizontale lamellen worden ook wel “Venetiaanse blinden” genoemd. De horizontale lijnen van de lamellen geven een strak, stijlvol en tijdloos karakter aan uw interieur. Net daarom zijn deze lamellen zo geschikt voor elk type woning, voor welke stijl u ook kiest.

DIVERSE UITVOERINGEN

Horizontale lamellen zijn te verkrijgen in aluminium, hout en kunststof. Gebruiksvriendelijkheid en comfort staan hier centraal. U kunt met deze lamellen gemakkelijk de lichtinval regelen. Dit kan manueel met een koord, of elektrisch voor een nog groter gebruiksgemak. Net als al onze andere raamdecoratie en binnenzonwering, maken we ook uw horizontale lamellen op maat.

ZONWERENDE GORDIJNEN ZIJN ONMISBAAR IN ELK KANTOOR OF IN ELKE HUISKAMER. ZE TEMPEREN HET FELLE ZONLICHT EN TOVEREN UW LEEF- OF WERKRUIMTE OM TOT DE IDEALE KAMER.

TALLOZE MOGELIJKHEDEN

Gordijnen zijn een vorm van tijdloze raamdecoratie die in alle ruimtes tot zijn recht komt. Ze passen zowel in kantoorgebouwen als in huiskamers. Bij zonwerende gordijnen heeft u een ruime keuze aan kleuren en afwerkingsmogelijkheden. In het uitgebreide gamma van Louverdrape®vindt iedereen een binnenzonwering naar zijn smaak en budget.

VERSCHILLENDE UITVOERINGEN

Zoekt u een onderhoudsvriendelijke binnenzonwering? Polyestergordijnen zijn dan een goede oplossing. Ze geven uw interieur ook meteen een moderne uitstraling. De zonwerende gordijnen van Louverdrape® zijn natuurlijk ook te verkrijgen in de typische stoffen met stijlvolle, matte look. U kunt zelf de voering van uw gordijnen kiezen. Bovendien kunnen we alle stoffen tot vouwgordijnen verwerken. Ideaal voor een strak interieur.

U kunt bij ons alle soorten binnenzonwering en gordijnen verkrijgen. Ook overgordijnen behoren tot de mogelijkheden.

Bij plisségordijnen gebruiken we enkele geplisseerde stof. U kunt kiezen uit verschillende transparanties. Sommige stoffen hebben we voorzien van een weerkaatsende coating. Zo weerkaatst niet enkel het licht, maar ook de warmte. En dat draagt bij tot de ideale temperatuur in uw kamer.

Dé ideale keuze om ruimtes stijlvol en flexibel onder te verdelen of als raamdecoratie te gebruiken in moderne interieurs of lofts. Japanse gordijnen bieden een echte designoplossing wanneer u een plaats in de (woon)kamer wilt afschermen.  Als raamdecoratie creëert u een rustige look door de brede panelen.  Deze textielpanelen zijn onderaan netjes afgewerkt met een aluminium onderlat die keurig is ingestikt.

Louverdrape® biedt u de keuze uit een 50-tal stofreferenties. Hierdoor creëert u de sfeer die u wilt in uw woon- of huiskamer. Een warme cocooning-stijl of eerder een frisse, moderne look? Aan u de keuze!

Elk product is verkrijgbaar met elektrische bediening.

Rolgordijnen zijn in ontelbare uitvoeringen beschikbaar. Ze zijn hygiënisch, besparen plaats, zijn decoratief en efficiënt. Laat uw rolgordijnen op maat maken zodat ze mooi passen bij uw raam en interieur.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Net daarom passen de Louverdrape® rolgordijnen in elk interieur, van klassiek over landelijk tot modern en strak. U kunt kiezen tussen standaard rolgordijnen, dubbele rolgordijnen en roljaloezieën.

EEN ROLGORDIJN OP MAAT VOOR IEDEREEN EN OVERAL

Louverdrape® rolgordijnen zijn verkrijgbaar in textiel. Ze zijn al sinds jaar en dag een vaste waarde in vele interieurs. Maar vergis u niet, met dit soort binnenzonwering kan u alle kanten uit. De rolgordijnen zijn beschikbaar op maat in diverse soorten stoffen, motieven en kleuren.

We hebben al vele jaren ervaring met alle binnenzonwering. Ook grote raampartijen schuwen we niet. Tot een oppervlakte van 15 m² maken wij uw rolgordijn op maat, met een maximum breedte van 5 m of hoogte van 6 m.

U heeft bij ons een uitgebreide keuze aan raamdecoratie. Een kleine greep uit ons aanbod:

  • Effen stoffen of met motief
  • Gewoon mat of met reflecterende coatings
  • Verduisterende stoffen
  • Groot gamma screens

Onze screens zijn beschikbaar in verschillende openingspercentages. Zo bepaalt u zelf hoeveel licht u in uw woning laat.

Bekijk onze realisaties

U kunt een overzicht van al onze vorige realisaties bekijken

Offerte aanvraag

Wilt u een prijsraming voor uw werken, neem dan via het offerte formulier contact op en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op met u!

Contacteer ons

Hebt u nog andere vragen? Neem dan gerust contact op via het contactformulier

We zoeken talent voor de productie en plaatsen van onze veranda's!

Mail marc@verandacomfort.be of bel +32 (50) 23 10 20