Veranda

Reken op Verandacomfort® voor alle soorten verandas :

veranda

Bij ons krijg je meer dan je koopt !

Wij verzorgen de volledige aanneming, beschikken over een eigen studiedienst en professionele vakmensen die de bouw van uw project tot een perfect einde brengen. Bij Verandacomfort® krijgt u een GRATIS ontwerp en deskundig advies! In de 43 jaar die we actief zijn is de verandabouw, is de veranda geëvolueerd van een glazen bokaal naar een supergeïsoleerde leef- en woonruimte met tal van accessoires die het “buitenleven” naar binnen brengen.

Verandacomfort®… voor uw veranda op maat!

Of het nu klassieke of design ontwerpen zijn, voor privé, horeca of industrie: Verandacomfort® heeft 1001 ideeën. Wij zijn een gespecialiseerde verandafabrikant met 43 jaar ervaring!

Aluminium?

Verandacomfort®  in Torhout zorgt voor de uitvoering van uw aluminium veranda in alle kleuren met Qualicoat garantie. Wij bieden een service na verkoop en 10 jaar schriftelijke garantie. Kwaliteit in haar mooiste vorm!

Een woon- of leefveranda geeft heel wat meerwaarde aan uw woning. Geniet van uw tuin vanuit het warme comfort van uw veranda. Wij werken met uitsluitend de beste materialen en verzekeren ook de nodige isolatie.

Verkiest u een warme sfeer met onze houten verandas of eerder een modernere versie in onderhoudsvrije aluminium profielen?

Ons maatwerk en vakmanschap biedt veel opties. Verandacomfort® verzorgt de volledige oplevering van uw veranda van a tot z. Wij plannen samen in overleg, en werken alle details uit. Wij voorzien de volledige bouw en oplevering van uw leefveranda.

Doordat wij alle stappen in eigen beheer uitvoeren, kunnen wij bovendien een excellente service bieden en deadlines nastreven. Voor de beste prijs/kwaliteit veranda’s bent u bij Verandacomfort® dus aan het goede adres.

Herstelling en renovatie?

Hebt u nood aan een herstelling? Of is uw veranda aan een renovatie toe? Dienen de acrylaat platen vervangen te worden? Wij herstellen en renoveren alle soorten veranda’s naar uw smaak.

Waarom een veranda en geen uitbouw?

 

Een moderne veranda is evenwaardig qua isolatie aan een uitbouw. De kostprijs is dat echter niet – voor een fractie van de prijs van een uitbouw, hebt u een kwalitatieve, superisolerende veranda. In plaats van verschillende aannemers nodig te hebben om uw uitbouw te zetten, kunt u voor een veranda simpelweg rekenen op 1 persoon.

Bekijk onze realisaties

U kunt een overzicht van al onze vorige realisaties bekijken

Offerte aanvraag

Wilt u een prijsraming voor uw werken, neem dan via het offerte formulier contact op en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op met u!

Contacteer ons

Hebt u nog andere vragen? Neem dan gerust contact op via het contactformulier

Menu