Prostor Parasols

Een kwalitatieve parasol in de tuin is echt onmisbaar geworden als u optimaal wilt genieten op zonnige dagen. Wist u trouwens dat een parasol de warmte vasthoudt en u zo ook ‘s avonds nog laat nagenieten van uw favoriete plekje in tuin? Prostor parasols combineren een stijlvol design met zeer hoge kwaliteit van materialen en een gebruiksvriendelijke functionaliteit. De parasols zijn gemakkelijk te gebruiken door iedereen : eenvoudig geopend en gesloten. Ontdek hier alles wat u moet weten over het kiezen van de perfecte parasol voor uw tuin.

YouTube
Website

Stijlvolle, grote parasols op maat van uw tuin of terras

Ken uw schaduw wens: tafelparasol, tuinparasol of terrasparasol?

De eerste stap naar de ideale parasol voor uw tuin of terras is bepalen waar u schaduw wenst te creëren. Is schaduw boven de eettafel voldoende? Of wenst u schaduw over het volledig terras? Of boven een loungezetel?

De P3P4 of P50 parasol is perfect geschikt voor kleine schaduwplaatsen ( bijvoorbeeld +/ 6 m² ), kies voor P7 indien u +/- 15 m² wenst te voorzien van schaduw. Voor grote schaduwoppervlaktes raden we de P6 parasol aan, deze biedt van 15 tot 40m² schaduw per unit. Verschillende P6 modules kunnen gekoppeld worden voor eindeloos schaduwplezier. Onbeperkte mogelijkheden dankzij de Prostor parasols!

Tip ! Het assortiment afmetingen en opties van de Prostor P6 parasol is erg uitgebreid en dus bijna voor elk terras en elke wens geschikt.

Daarnaast is het van belang dat u beslist indien u een vaste schaduwplaats wenst of dat de schaduw, en dus ook de parasol, verplaatsbaar moet zijn in de tuin? Indien u kiest voor een vaste plaats kan u een bevestiging voorzien zoals grondanker.

 

Zweefparasol, staande parasol of muurparasol?

Het meest gekende type is ongetwijfeld de klassieke vrijstaande parasol . Of kiest u voor een vrijhangende of zweefparasol? Hierbij staat de voet naast de tafel en kan je het doek draaien voor meer schaduw afhankelijk waar de zon zit. Of ga voor een muurparasol met telescopische arm. Daarnaast kies je ook welke vorm het best past op uw terras : een ronde of vierkante parasol. We bieden ook de keuze uit kleine parasols met een diameter vanaf 2.70m tot extra grote parasols met 4.20m doorsnede. Of voeg een extra module toe voor meer schaduw.

Tip ! Kiest u voor de P7 parasol, dan kan deze parasol 300° ronddraaien. Zo hebt u met één parasol schaduw op elk moment van de dag. Met de P6 parasol kunt u dan perfect kiezen voor één, twee, drie of vier parasols op één paal.

Personaliseer uw parasol

In deze laatste stap beslist u ook nog over het kleur, doek en de afwerking. Gezellige led verlichting om ’s avonds nog wat langer te blijven zitten, verwarmingselementen en een regengoot om verschillende parasols te verbinden maken het plaatje compleet. Onze parasoldoeken zijn ook wasbaar en makkelijk te vervangen. Je kan ze ook makkelijk beschermen met een parasolhoes om de levensduur te verlengen en bieden steeds een groot gebruiksgemak.

We zoeken talent voor de productie en plaatsen van onze veranda's!

Mail marc@verandacomfort.be of bel +32 (50) 23 10 20