Wat we doen

Droomt u al lang van een veranda? Wilt u zonwering of windschermen op uw terras? Zoekt u rolluiken of vliegenramen? Hebt u beslist om  werk te maken van een nieuwe garagepoort of van nieuwe ramen? Of bent u toe aan een overkapping of carport? Vertrouw dan op veranda specialist Verandacomfort® uit Torhout, die ook actief is in de streek rond Brugge.

Veranda

Of het nu klassieke of design ontwerpen zijn, voor privé, horeca of industrie: Verandacomfort® heeft 1001 veranda-ideeën. Wij zijn een gespecialiseerde verandafabrikant met decennia ervaring!

Terrasoverkappingen

Met een nadrukkelijk accent op hoogstaande afwerking in combinatie met zeer scherpe prijs voorwaarden maakt dat we dikwijls als uitverkoren partner worden aangeduid om de terrasoverkapping te verwezenlijken.

Carports

Als u van al deze voordelen van een carport wil genieten, dan moet u zeker eens langsgaan bij Verandacomfort®

Zonwering

Volle zomer, gezellig buiten, een fris glaasje citroenwater in de hand, een boeiend tijdschrift erbij en lekker luieren… klinkt ronduit zalig, niet? Zonder extra beschutting kan het echter al snel onaangenaam heet worden. Het gebruik van kwaliteitsvolle zonwering kan hierbij uitkomst bieden.

Screens

Schijnt de zon in uw computerscherm? Wilt u inkijk van buren vermijden? Met een screen houd je het grootste gedeelte van de zonnestralen tegen voordat deze het raamoppervlak kunnen bereiken. Het glas wordt hierdoor minder warm en afhankelijk van het doek behoud je toch een doorkijk naar buiten.

Zonwering Verandacomfort

Overkapping

Een overkapping zal er voor zorgen dat u meer buiten kunt zijn dan voorheen. Vlucht u nu ook altijd naar binnen als het hard waait of wanneer het gaat regenen? Vanaf nu is dat niet meer nodig, want met een overkapping kunt u gewoon droog buiten blijven zitten en bijvoorbeeld een boek lezen.

knikarmschermen van verandacomfort

Knikarmschermen

Knikarmschermen zijn speciaal ontwikkeld voor situaties waar een vrije doorloop nodig is. Denk bijvoorbeeld aan een terras wat van schaduw voorzien dient te worden, maar dat er wel een ruimte onder het scherm over moet blijven voor de tafeltjes, de stoelen en de gasten.

rolhekken van verandacomfort

Rolhekken

Rolhekken bestaan uit hoogwaardige componenten en dikwandig aluminium, dat gelakt wordt met een hoogwaardige poedercoating en daarna onder hoge temperatuur gemoffeld wordt in de oven. Met een rolhek kunt u profielen, lamellen en kleuren eindeloos combineren. Zo stemt u uw rolhek perfect af op uw activiteiten, bedrijfskleuren en op de architectuur van uw winkelpand of handelszaak.

Windschermen

Met een windscherm op het terras of op het balkon zit je lekker uit de wind en kun je ongestoord genieten van rust en privacy. Een windscherm is eenvoudig te monteren en neemt door zijn compacte ontwerp maar weinig ruimte in beslag. Je rolt het scherm uit wanneer je er behoefte aan hebt en schuift het na gebruik eenvoudig weer in.

Vliegenraam

Vliegen dragen veel bacteriën met zich mee, die zich dan verspreiden over uw spullen. Dit is onhygiënisch en kan voor kleine kinderen zelfs gevaarlijk zijn. Ook zit u er niet op te wachten om de hele nacht lastiggevallen te worden door een zoemende mug. U houdt ongedierte dus het liefst buiten.

Bekijk onze realisaties

U kunt een overzicht van al onze vorige realisaties bekijken

Offerte aanvraag

Wilt u een prijsraming voor uw werken, neem dan via het offerte formulier contact op en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op met u!

Contacteer ons

Hebt u nog andere vragen? Neem dan gerust contact op via het contactformulier

We zoeken talent voor de productie en plaatsen van onze veranda's!

Mail marc@verandacomfort.be of bel +32 (50) 23 10 20