Lamellendaken

Bescherm uzelf van de natuur!

Bescherm u zelf tegen de capriolen van de hemel!

Deze eenvoudige terrasoverkapping met moderne en strakke look maakt van uw terras een aangename outdoor living, het hele jaar door. Met de eenvoudige draadloze bediening van Somfy. Met een geruisloze werking van de kantelbare lamellen realiseert u de ideale lichtinval en ventilatie.

Genieten van een optimaal terras, ongeacht het weer!

Wanneer u tijdens een regenbui de lamellen sluit, geniet u extra van een overdekt droog terras. De dikwandige lamellen zijn zo ontwikkeld dat, indien de lamellen opendraaien na een regenbui, het water afgevoerd wordt naar de zijkant, zodat uw meubilair op het terras beschermd blijft. Ze hebben een dikte van 2.5mm wat ervoor zorgt dat zelfs bij hagel uw overkapping niet kan beschadigen.
De zijden kunnen worden voorzien van aluminium delen, glazenschuifwanden of screens die een aanvullende beschutting tegen wind en regen bieden.

Uitmuntend gebruikscomfort!

Dankzij verschillende opties kan het terras van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat gebruikt worden. Zo wordt een extra leefruimte gecreëerd. De overkapping kan voorzien worden van ledverlichting. Een regen- en windsensor zorgen voor extra gebruiksgemak.

eye

Bekijk onze realisaties

U kunt een overzicht van al onze vorige realisaties bekijken

euro

Offerte aanvraag

Wilt u een prijsraming voor uw werken, neem dan via het offerte formulier contact op en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op met u!

comment

Contacteer ons

Hebt u nog andere vragen? Neem dan gerust contact op via het contactformulier

We zoeken talent voor de productie en plaatsen van onze veranda's!

Mail marc@verandacomfort.be of bel +32 (50) 23 10 20