Rolluiken

De veilige en decoratieve afsluiting voor uw woning

Waarom zou u geen rolluiken laten plaatsen?

Het hele jaar door zorgen ze voor extra comfort! In de winter houdt u de warmte binnen, en op warme dagen blijft het lekker fris in huis. Rolluiken verduisteren niet alleen, ze zorgen er ook voor dat u minder last heeft van straatlawaai. En het mooist van al: deze investering betaalt zichzelf terug. Uw woning is beter geïsoleerd, waardoor u minder uitgeeft aan verwarming of koeling. Tel daarbij de extra privacy en het verhoogde gevoel van veiligheid, u zal uw rolluiken niet meer willen missen!

Inbouwrolluiken

Opbouwrolluiken

Voorzetrolluiken

De Harol opties: tijd om persoonlijk te worden

Bediening

Eén druk op de knop — en uw elektrische rolluik opent of sluit. Als optie kunt u kiezen voor de geïntegreerde, automatische Home Motion besturingen van Somfy.. Hebt u liever een manuele bediening? Alles kan.

Kleur

Voor de geleiders, kast en onderlat van de Harol rolluiken kunt u kiezen uit een uitgebreid kleurenassortiment. De lamellen zijn verkrijgbaar in standaard kleuren. U kunt de mobileslotcash.com verschillende kleuren combineren, zodat uw rolluiken naadloos bij uw gevel passen. Daar betaalt u geen cent extra voor: alle kleuren zijn inbegrepen in de prijs.

Maatwerk

Van ontwerp tot productie en plaatsing: elke Harol rolluik is maatwerk, uitgevoerd door vakmensen. Hierdoor zijn tal van uitvoeringen, afmetingen en afwerkingen mogelijk.

Bekijk onze realisaties

U kunt een overzicht van al onze vorige realisaties bekijken

Offerte aanvraag

Wilt u een prijsraming voor uw werken, neem dan via het offerte formulier contact op en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op met u!

Contacteer ons

Hebt u nog andere vragen? Neem dan gerust contact op via het contactformulier

We zoeken talent voor de productie en plaatsen van onze veranda's!

Mail marc@verandacomfort.be of bel +32 (50) 23 10 20