Doekdaken

Geen last van de zon

Geen last van de zon

Met deze comfortabele terrasoverkapping heeft u geïntegreerde windvaste, waterdichte maar lichtdoorlatende doekzonwering boven het hoofd. U wordt beschermd tegen de zon met behoud van een optimale hoeveelheid licht. Bij minder fel zonlicht, kan het doek gedeeltelijk of volledig opgerold worden naargelang de gewenste lichtinval. De zonwering zit volledig geïntegreerd in een duurzame aluminium structuur waardoor een esthetisch geheel ontstaat.

Zonwering voor veeleisende gevels

Een doekdak staat op stevige aluminium staanders. Hierdoor is het bestand tegen onderslaande windvlagen. Door ontlasting van de montagepunten is de bevestiging aan moeilijke en geïsoleerde gevels ook mogelijk.

  • geschikt voor grote afmetingen
  • grotere diepte als breedte mogelijk
  • voor bijzonder grote terrassen zijn gekoppelde installaties mogelijk

Draadloze bediening

De draadloze besturing van uw zonwering wordt technisch mogelijk gemaakt door radiotechnologie. Dit geeft vrijheid van bedienen, is betrouwbaar, en signalen gaan dwars door twee betonnen muren. Onze doekdaken opent en sluit u eenvoudig en met een afstandsbediening, smartphone of tablet. Zet uw zonweringen in enkele seconden precies in de juiste stand, voor een ideale balans tussen zon en schaduw op uw terras.

eye

Bekijk onze realisaties

U kunt een overzicht van al onze vorige realisaties bekijken

euro

Offerte aanvraag

Wilt u een prijsraming voor uw werken, neem dan via het offerte formulier contact op en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op met u!

comment

Contacteer ons

Hebt u nog andere vragen? Neem dan gerust contact op via het contactformulier

We zoeken talent voor de productie en plaatsen van onze veranda's!

Mail marc@verandacomfort.be of bel +32 (50) 23 10 20