Knikarmschermen Middelkerke

Klinkt een koel & schaduwrijk terras tijdens een hete zomerdag u als muziek in de oren? Dan is een knikarmscherm waarschijnlijk perfect voor u!

Knikarmschermen Middelkerke zijn speciaal ontwikkeld voor situaties waar een vrije doorloop nodig is. Denk bijvoorbeeld aan een terras wat van schaduw voorzien dient te worden, maar dat er wel een ruimte onder het scherm over moet blijven voor de tafeltjes, de stoelen en de gasten. Knikarmschermen Middelkerke zijn hier uitermate geschikt voor, ze kunnen bijna horizontaal afgesteld worden. De Knikarmschermen Middelkerke van Verandacomfort® zijn leverbaar in verschillende kleuren en stijlen. Zo bent u ervan verzekerd dat het zonnescherm volledig aansluit bij de stijl van uw huis en tuin.

Een knikarmscherm is een onmisbare toevoeging aan ieder terras. Heeft u interesse in een knikarmscherm en bent u benieuwd naar de prijzen?

knikarmschermen van verandacomfort

Knikarmscherm prijzen

Klinkt een koel en schaduwrijk terras tijdens een hete zomerdag u als muziek in de oren? Dan is een knikarmscherm het zonnescherm voor u!

Een knikarmscherm is groot genoeg om uw hele terras van verkoeling te voorzien. Het kopen van knikarmschermen Middelkerke doet u niet zomaar, het is een serieuze investering.

Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar het perfecte knikarmscherm en geven u inzicht in de gemiddelde prijzen. Zo stelt u binnen een mum van tijd het perfecte knikarmscherm samen die past binnen uw budget.

knikarmschermen van verandacomfort

Open of gesloten cassette

Ieder knikarmscherm is voorzien van een cassette, dit is de bak waar het doek in wordt opgerold. Er zijn verschillende soorten cassettes:

  • Open cassette: Een open cassette is alleen geschikt voor plekken waar er geen regen bij het doek kan komen. Deze cassette is het voordeligst in aanschaf.
  • Semi cassette: De semi cassette beschermt het doek van uw knikarmscherm aan de boven- en voorkant tegen regen.
  • Gesloten cassette: Een gesloten cassette beschermt uw doek optimaal. Het doek wordt helemaal afgesloten, waardoor er geen drupje regenwater bij kan. Hierdoor blijft uw knikarmscherm extra lang in goede staat.

Hangt uw knikarmscherm onder een afdak en wilt u besparen op de prijzen? Kies dan voor een open of semi cassette. Kan er regen bij uw knikarmscherm, kies dan voor een gesloten cassette. Door te investeren in een gesloten cassette gaat uw knikarmscherm langer mee en voorkomt u dat u over 2 jaar een nieuw zonnescherm aan moet schaffen

Bekijk onze realisaties

U kunt een overzicht van al onze vorige realisaties bekijken

Offerte aanvraag

Wilt u een prijsraming voor uw werken, neem dan via het offerte formulier contact op en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op met u!

Contacteer ons

Hebt u nog andere vragen? Neem dan gerust contact op via het contactformulier

We zoeken talent voor de productie en plaatsen van onze veranda's!

Mail marc@verandacomfort.be of bel +32 (50) 23 10 20