Stobag

Van zonnerolgordijnen uit textiel tot en met glazen terrasdak.

Het balkon of het terras moet ruimte bieden voor vrijetijdsactiviteiten en ontspanning – de behoefte aan afbakening en privacy speelt daarbij eveneens een rol.

STOBAG zonnerolgordijnen worden individueel geproduceerd. Het zijn allemaal unicaten: het klassieke zonnerolgordijn, de zonwering voor de veranda, de pergola uit textiel, de vrijstaande zonwering of het glazen dak. Onze zon- en weerbeschermingsoplossingen voor huis en tuin zijn een veilige bescherming tegen de zon. Afhankelijk van het type zonnescherm bieden ze ook bescherming tegen regen, wind en ongewenste blikken. Niet alleen is er een groot aantal mogelijke toepassingen, ook hebt u de keuze uit meer dan 300 stofdesigns, die kunnen worden gecombineerd met talloze framekleuren. Er is altijd wel een oplossing, of het nu gaat om een cassette-zonwering voor een eengezinswoning of om een pergolazonwering voor de uitgebreide gastenruimte in de horeca.

Zonwering op maat

Alle producten van STOBAG worden gemaakt volgens de specificaties van de klant, profielen en onderdelen worden in de gewenste kleur gepoedercoat. Dit milieuvriendelijke procédé beschermt de constructie tegen de dagelijkse weersinvloeden.

Kleurenspel en UV-bescherming

Doekkleuren drukken sfeer uit en moeten doelgericht worden gebruikt. Ze maken ruimten optisch kleiner of groter. Eenkleurige doeken in beige, bruin, grijs en opvallende kleuren zoals rood, geel of oranje zijn zeer trendy. Deze laatste zorgen voor aantrekkelijke kleuraccenten en ze worden vaak als vormgevingselement buiten gebruikt. De kwalitatieve STOBAG-schermdoeken beschikken over een uitstekende UV-beschermingsfactor en zijn uiterst efficiënte stoffen met optimale licht- en kleurbestendigheid. Optioneel zijn daarnaast doeken verkrijgbaar die zijn voorzien van een extra water- en vuilafstotende impregnering.

Doeken voor doorkijk

In tegenstelling tot normale acryldoeken bieden zogenaamde screen-doeken het voordeel van een zekere transparantie. De omtrek van de omgeving worden waargenomen, toch blijft bescherming tegen inkijk en wind voldoende gegarandeerd. De geperforeerde en ietwat transparante screen-doek is zeer stevig en blijft opgerold in de beschermende aluminiumcassette als deze niet wordt gebruikt.

STOBAG zon- en weerbeschermingsoplossingen bieden een rijke diversiteit van mogelijkheden – wij nodigen u graag uit deze te ontdekken.

Bekijk onze realisaties

U kunt een overzicht van al onze vorige realisaties bekijken

Offerte aanvraag

Wilt u een prijsraming voor uw werken, neem dan via het offerte formulier contact op en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op met u!

Contacteer ons

Hebt u nog andere vragen? Neem dan gerust contact op via het contactformulier

We zoeken talent voor de productie en plaatsen van onze veranda's!

Mail marc@verandacomfort.be of bel +32 (50) 23 10 20