Zonwering Gistel

Brengt je huis een extra klasse met zonwering Gistel!

Volle zomer, gezellig in de veranda, een fris glaasje citroenwater in de hand, een boeiend tijdschrift erbij en lekker luieren… klinkt ronduit zalig, niet? Zonder extra beschutting kan het echter al snel onaangenaam heet worden. Het gebruik van kwaliteitsvolle verandazonwering kan hierbij uitkomst bieden.

Het plaatsen van een veranda zonwering Gistel heeft een aantal voordelen. Niet enkel brengt het je huis extra klasse en meerwaarde bij, maar wist je ook dat het je energiekosten kan besparen? Zit je bijvoorbeeld met veel lichtinval in de zomer, waardoor het in de woonkamer vaak oncomfortabel warm is? De kosten voor airco in je huis kunnen al snel aardig oplopen.

Door te investeren in een zonnetent, kan je de temperatuur binnen én buiten makkelijker reguleren. De zonweringen van Verandacomfort® zijn elektrisch uitschuifbaar met een afstandsbediening naar keuze. Er zit bovendien een sensor in die de windsterkte meet: is er te veel wind, dan schuift de verandazonwering automatisch dicht. Handig als u bijvoorbeeld een dag niet thuis bent, en hem vergeet te sluiten. Zo kunt u altijd met een gerust hart vertrekken – uw zonwering zal niet in duigen liggen als u deze eens vergeet – het systeem zorgt voor zichzelf!

Zonwering Gistel – Schaduwrijke beschutting

U geniet onder uw verandazonwering nog steeds van de zon, maar dan in de schaduw. Het blijft lang warm onder uw verandazonwering vanwege de beschutting, uw meubels verkleuren niet en het blijft binnen ook aangenaam van temperatuur. Kortom: alleen maar extra genieten van alle zonnige voordelen.

Zonwering Gistel – Uitstraling van uw woning

Met de mogelijkheden in zonwering drukt u een stempel op de gevel van uw huis. Maak dus van de gelegenheid gebruik en geef het scherm de uitstraling die bij uw huis past. U kunt kiezen uit ruim 180 verschillende kleuren en dessins. Van zonnig geel tot vurig rood en van eigentijds antraciet tot klassiek gestreept.

Zonwering Gistel – Comfort

De afstandsbedieningen zijn ideaal om uw zonwering op afstand te openen en te sluiten. Met één afstandsbediening bestuurt u een of meer  zonweringen, tegelijk of individueel. U kunt de systemen bedienen vanuit een centraal punt door middel van een muurschakelaar of afstandsbediening. De automatische weersgerelateerde functies openen automatisch de zonneschermen bij het opkomen van de zon en sluiten de zonwering als de wind opkomt. Wij bieden zelfs een beschermingsfunctie tegen de regen.

Zonwering Gistel – Automatisatie Zonwering

De draadloze besturing van verandazonwering wordt technisch mogelijk gemaakt door radiotechnologie. Dit geeft vrijheid van bedienen, is betrouwbaar, en signalen gaan dwars door twee betonnen muren.

eye

Bekijk onze realisaties

U kunt een overzicht van al onze vorige realisaties bekijken

euro

Offerte aanvraag

Wilt u een prijsraming voor uw werken, neem dan via het offerte formulier contact op en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op met u!

comment

Contacteer ons

Hebt u nog andere vragen? Neem dan gerust contact op via het contactformulier

We zoeken talent voor de productie en plaatsen van onze veranda's!

Mail marc@verandacomfort.be of bel +32 (50) 23 10 20