Tuinkamer Jabbeke

Reken op Verandacomfort® voor uw tuinkamer Jabbeke

Tuinkamer Jabbeke – Bij ons krijg je meer dan je koopt !

Wij verzorgen de volledige aanneming, beschikken over een eigen studiedienst en professionele vakmensen die de bouw van uw project tot een perfect einde brengen. Bij Verandacomfort® krijgt u een GRATIS ontwerp en deskundig advies! In de 43 jaar die we actief zijn is de tuinkamerbouw, is de tuinkamer geëvolueerd van een glazen bokaal naar een supergeïsoleerde leef- en woonruimte met tal van accessoires die het “buitenleven” naar binnen brengen.

Verandacomfort®… voor uw tuinkamer op maat!

Of het nu klassieke of design ontwerpen zijn, voor privé, horeca of industrie: Verandacomfort® heeft 1001 ideeën. Wij zijn een gespecialiseerde verandafabrikant met 43 jaar ervaring!

Tuinkamer Jabbeke – Aluminium?

Verandacomfort®  in Torhout zorgt voor de uitvoering van uw tuinkamer in alle kleuren met Qualicoat garantie. Wij bieden een service na verkoop en 10 jaar schriftelijke garantie. Kwaliteit in haar mooiste vorm!

Waarom geen uitbouw?

 

Een moderne veranda is evenwaardig qua isolatie aan een uitbouw. De kostprijs is dat echter niet – voor een fractie van de prijs van een uitbouw, hebt u een kwalitatieve, superisolerende tuinkamer. In plaats van verschillende aannemers nodig te hebben om uw uitbouw te zetten, kunt u voor een tuinkamer simpelweg rekenen op 1 bedrijf.

U kunt op ons rekenen voor verschillende soorten tuinkamers

Bekijk onze realisaties

U kunt een overzicht van al onze vorige realisaties bekijken

Offerte aanvraag

Wilt u een prijsraming voor uw werken, neem dan via het offerte formulier contact op en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op met u!

Contacteer ons

Hebt u nog andere vragen? Neem dan gerust contact op via het contactformulier

We zoeken talent voor de productie en plaatsen van onze veranda's!

Mail marc@verandacomfort.be of bel +32 (50) 23 10 20