Overkapping

U kunt nog meer buiten zitten dan voordien

Waarom een overkapping plaatsen?

Een terrasoverkapping biedt bescherming tegen regen en wind, maar kan nog andere troeven voorleggen. Dankzij de juiste dakbedekking creëer je een maximaal ruimtegevoel. De sfeer bepaal je volledig zelf. Zo biedt een transparante dakbedekking een open, lichte en luchtige sfeer. Is je terras naar het zuiden gericht en heb je liever koelte op je terras? Dan is een ondoorzichtige dakbedekking raadzaam. Deze dakplaten laten licht door, maar houden warmte tegen.

Een overkapping zal er voor zorgen dat u meer buiten kunt zijn dan voorheen. Vlucht u nu ook altijd naar binnen als het hard waait of wanneer het gaat regenen? Vanaf nu is dat niet meer nodig, want met een overkapping kunt u gewoon droog buiten blijven zitten en bijvoorbeeld een boek lezen. In de zomer is het ook fijn, in de avonduren kan het snel afkoelen. Maar met een terrasverwarmer uit ons gamma kunt u tot in de late uurtjes buiten blijven genieten.

Als dat geen ontspanning is…

Een terrasoverkapping biedt u diverse voordelen: u bent beschermd tegen weer en wind en toch geniet u van buiten-gevoel. U kunt onze overkapping combineren van zijwanden, glazen schuifwanden en screens of rolluiken. Op die manier maakt u van uw overkapping een uitbreiding van uw woonruimte en kunt u er het hele jaar door van genieten.

terrasoverkapping - buitenleven
Pergola van Veranda comfort

Terrasoverkapping in tal van uitvoeringen

Een terrasoverkapping wordt altijd op maat gemaakt. Op basis van je wensen (afmetingen, kleur en uitvoering) en de beschikbare ruimte maak je je keuze uit:

  • Een overkapping met een verschuifbare of vaste zijwand
  • Een gebogen terrasoverkapping
  • Een aflopende terrasoverkapping

Tip: wil je het zekere voor het onzekere nemen en altijd in de schaduw zitten? Dan is een terrasoverkapping in combinatie met een zonwering je ding. Om de wind tegen te houden is een windscherm dan weer ideaal, terwijl het dankzij een terrasverwarmer ook tijdens de winter aangenaam vertoeven is onder je overkapping.

Bekijk onze realisaties

U kunt een overzicht van al onze vorige realisaties bekijken

Offerte aanvraag

Wilt u een prijsraming voor uw werken, neem dan via het offerte formulier contact op en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op met u!

Contacteer ons

Hebt u nog andere vragen? Neem dan gerust contact op via het contactformulier

Menu